Zomerconcert 2021

Op zondag 3 juli hebben werd het zomerconcert van Viva La Musica gehouden in de Grote (of Clements-)Kerk in Steenwijk. Na het summiere winterconcert, waarbij er alleen opnames gemaakt zijn, zonder publiek, was deze dag de zaal vol! (Met in acht neming van de coronamaatregelen uiteraard)
Het was een prachtige ervaring voor de koren om weer voor zo veel publiek te mogen zingen. De koren klonken prachtig en er werd ademloos geluisterd van begin tot het einde.

Het optreden werd afgetrapt met de gezamenlijke opening ‘Viva La Musica’, waarna het beginnerskoor liedjes als ‘Beertje Pippeloentje’, ‘Daar zalder een scheepje’ en ‘In Holland staat een huis’ ten gehore bracht. Daarna was het de beurt aan het kinderkoor, die onder andere ‘Conchique’, ‘Skip skip’ en ‘Opzij, opzij, opzij’ zongen. Het jeugdkoor gaf mooie uitvoeringen van onder meer ‘Vem kan segla’, ‘May it be’ en ‘Grow’. Het Ensemble schitterde met de vertolking van ‘Ave Maria’ en ‘Northern Lights’. Het slot en toegift was met alle koren, die gezamenlijk ‘Canon’ van Pachelbel zongen.

Dirigente Ceciel van der Zee heeft samen met de koren van koorschool Viva La Musica weer een prachtig concert neer gezet, mede door de mooie sfeer en akoestiek van de prachtige Grote (of Clements-)Kerk. We zien jullie graag terug bij ons volgende concert.

Bekijk het hele concert op ons YouTube kanaal, hieronder staat een link naar de complete playlist van dit concert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *