Lid worden

Wij zijn blij dat u overweegt zichzelf of uw kind als koorlid bij Viva La Musica in te inschrijven. Wij maken gebruik van een  geautomatiseerd ledenregistratie-systeem (Banster). Met onderstaande knop opent u (in een nieuw scherm) een formulier.
Wilt u zo vriendelijk zijn de gevraagde gegevens in te vullen? De (meeste) gegevensvelden wijzen zichzelf. De informatie wordt via een beveiligde verbinding verzonden, zodat deze niet voor derden te zien is. Uiteraard is ook de nieuwe AVG voor ons van toepassing.

De eerste drie (proef-)lessen zijn gratis. Met ingang van de 4e koorles is lesgeld verschuldigd.
Een lesseizoen is gelijk aan een schooljaar en loopt van 1 augustus t/m 31 juli het daaropvolgend kalenderjaar.

In principe wordt er elke week les gegeven behalve in de schoolvakanties en op feestdagen. In overleg met de dirigent worden de koorindeling en leslocatie bepaald. De dirigent zal hierover contact met u opnemen.


Contributie

Hieronder vindt u de contributiebedragen voor seizoen 2020/2021.Inschrijven kan op ieder moment. Uitschrijven kan per 1 augustus en per 1 januari.

Onderdeelper kwartaaltotaal per jaar
Beginnerskoor€75,-€300,-
Kinderkoor€80,-€320,-
Jeugdkoor€90,-€360,-
Ensemble€90,-€360,-

De bedragen zijn inclusief de wekelijkse lessen en exclusief een studieboek. De eerste drie (proef-)lessen zijn gratis. Met ingang van de 4e les is lesgeld verschuldigd. Het lesgeld wordt vooraf  in 2 termijnen geïnd door middel van automatische incasso.

Het seizoen is gelijk aan een schooljaar en loopt van 1 augustus t/m 31 juli het daaropvolgend kalenderjaar. In principe wordt er elke week les gegeven behalve in schoolvakanties en op feestdagen.

Beperkte financiële middelen

Indien de financiële middelen in uw gezin ontbreken om uw kind deel te laten nemen aan Viva La Musica kunt u contact opnemen met het Sport en Cultuurfonds van uw gemeente. Via dit fonds kan lidmaatschap gerealiseerd worden.

Heeft u (tijdelijk) problemen met het betalen van de contributiedan kunt u contact opnemen met het bestuur.


Vriend worden

Draagt u koorschool Viva la Musica al lang een warm hart toe? Word dan Viva-vriend en geef daarmee de koorschool een financieel steuntje in de rug. Viva-vriend bent u al voor € 10,-.

U kunt natuurlijk ook Viva-boezemvriend worden. U betaalt dan minimaal € 50,- per jaar. Speciaal voor Viva-boezemvrienden: als u een kaartje voor één van de concerten koopt, zorgen wij voor een goede gereserveerde plaats voor u. (max 2 gereserveerde plaatsen per persoon)

Zowel Viva-vrienden als Viva-boezemvrienden ontvangen onze vriendennieuwsbrief.

Om Viva-(boezem)vriend te worden hoeft u alleen de onderstaande machtiging in te vullen en te verzenden.

GIFT?
Doet u liever een eenmalige schenking? Ook dat is mogelijk. Geef dat dan aan bijonze penningmeester Sijmen Roosma (penningmeester@koorschoolvivalamusica.nl). Hij geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden. Goed om te weten: een gift aan koorschool Viva la Musica is fiscaal aftrekbaar.

We bedanken u bij voorbaat heel hartelijke namens alle koren van Viva la Musica.