Nieuw! Koorschool Zwolle

Hou je van zingen? Wil je graag muziek leren maken? Dan is deze koorschool iets voor jouw.

Iedere week is er les waarin we zingen, bewegen en spelletjes doen. Zo ontwikkel je je stem, je ritme- en maatgevoel en je muzikaal gehoor. Ook leer je noten lezen tijdens je wekelijkse individuele les. Je mag meedoen met de Viva-concerten die twee keer per jaar plaatsvinden.

Kijk op de onderstaande folder voor mee informatie. Als je er niet uit komt dan kan je ons altijd even een berichtje sturen.

2 reacties op “Nieuw! Koorschool Zwolle”

 1. Hallo
  Ik ben heel erg enthousiast over wat jullie aanbieden. Mijn vraag is, wanneer vind de individuele les plaats? Aansluitend aan de tijden die genoteerd staan? Ik heb namelijk de pech dat ik om 15.45 uur mijn andere dochter naar zwemles niet brengen. Mocht de individuele les aansluitend zijn, dan zou ik het misschien net kunnen redden..
  Ik hoor graag van jullie

  Groet
  Klasien Hoving

  1. Hallo Klasien,

   Goed om te horen dat je/jullie zo enthousiast zijn!
   Ik heb je vraag doorgestuurd naar Ceciel (dirigente). Ze neemt z.s.m. contact met je op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *