Studieweekend Jeugdkoor & Ensemble

In het weekend van 2, 3 en 4 september had het jeugdkoor en het ensemble van Viva la Musica een studieweekend in Bergen aan zee. We zaten in het Zeehuis van het Nivon, een prachtig gebouw schitterend gelegen in de duinen op 3 minuten lopen van het strand. De kamers zijn klein maar kijken uit over de duinen.

We hadden fantastisch weer en hebben gezwommen en pootje gebaad.  Er was een oude piano in een zaaltje waar we konden oefenen, dat was erg handig. De eerste dagen waren we met het ensemble en zaterdag kwam de rest van het jeugdkoor met de geweldige hulpmoeders. Zij kookten en zorgden voor ons. Het was weer super gezellig, niets stond een paar vrolijke dagen in de weg, afgezien van wat muggen in de kamers.

We hebben veel gezongen, wat overigens door de andere gasten en de gastouders van het Zeehuis werd gewaardeerd. Zaterdagavond was het al weer vroeg donker zodat de avondwandeling in volkomen duister eindigde. Zondag hebben we weer gezongen en gezwommen en voor je het weet is zo n weekend voorbij. Wat een heerlijke club jongelui!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *