Kinderkoor studieweekend 2022

Op 12 en 13 maart waren de beide kinderkoren uit Zuidwolde en Meppel op studieweekend. In de kampeerboerderij `t Olde strik in IJhorst was genoeg plaats om met de 14 kinderen en wat hulp-ouders en Ceciel te logeren. Zaterdag begonnen ze met taart en sap, wat spelletjes en werden alle liedjes geoefend. Dat klonk heerlijk met zo n flinke groep. Simone was er ook.

Daarna gingen de pannenkoeken moeders aan de slag, maar de jonge dames bleken ook zelf pannenkoeken te kunnen bakken. Toen het donker was zijn we een nachtwandeling gaan maken en vertelde juf Ceciel nog een heeeeel eng verhaal: “Het was nacht, een stikdonkere nacht……”

Wat is een gezellige avond zonder chips, en nog meer spelletjes. Iedereen lag redelijk op tijd in bed en juf Ceciel deed haar best iedereen in slaap te zingen. Dat lukt niet maar dat had ze niet in de gaten.

De volgende morgen om 7 uur werd Ceciel wakker van het vrolijke zingen van de kinderen. We hebben een heerlijk ontbijtje gehad, de hulp-moeders legden ons flink in de watten. Daarna hebben we weer wat gezongen, gewandeld, spelletjes gedaan, gegeten en opgeruimd en toen kwamen de ouders al weer binnen om de kinderen op te halen. Het was een super gezellig weekend zo, alsof je ineens een heleboel zusjes hebt. Volgend jaar weer!

1 reactie op “Kinderkoor studieweekend 2022”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.