Zuidwolde – Gratis proefles AMV voor kinderen

Kinderen uit groep 3, 4 en 5 kunnen op dinsdag 6 juni (Zuidwolde) of donderdag 8 juni (Meppel) een gratis proefles AMV volgen bij koorschool Viva la Musica.

Viva la Musica geeft een open les zodat kinderen die van zingen houden en wat willen leren over muziek een keer mee kunnen doen. Daarna is er de mogelijkheid om mee te doen met een project van vijf lessen dat wordt afgesloten met een echt zomerconcert op zondagmiddag 16 juli. Kosten €40,-. Ook is het mogelijk om alvast in te schrijven voor de AMV-cursus die in september 2023 start.

Spelenderwijs
Viva la Musica geeft al vele jaren Algemeen Muzikale Vorming aan kinderen in verschillende leeftijdsgroepen in Meppel, Zuidwolde en Zwolle. Door te zingen en te bewegen leren de kinderen spelenderwijs de basisvaardigheden van de muziek, iets waar ze hun hele leven profijt van hebben.

Geschikt voor alle kinderen
AMV is in eerste instantie plezier maken, in de groepsles en individueel. Door deze gevarieerde en specifiek gelaagde aanpak zijn de lessen voor alle kinderen heel geschikt. Voor kinderen met dyslexie en dyscalculie kan het een extra steun zijn. Er is ook veel kennis aanwezig over hoogbegaafde kinderen en er wordt ruimte gemaakt voor hun eigen manier van leren.

Vooraf opgeven niet nodig
De proefles in Zuidwolde is in De Boerhoorn van 15:15  tot  16:00 uur (dinsdag 6 juni) en in Meppel in de DoRekerk van 15:30 tot 16:15 uur (donderdag 8 juni). Vooraf opgeven is niet nodig. Voor meer informatie kunnen mensen mailen met info@koorschoolvivalamusica.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *